Str.Comarnic 72, 900026, Constanta
Livrari online | personalizari baloane :
Luni – Vineri, 09.00 – 17.00
Tel. 0722.85.18.98 
Magazin Constanta :
Marti – Vineri, 09.00 – 17.00
Sambata, 09.00 – 14.00
Tel. 0773.70.80.60 
    

Intrebari frecvente

Vă rugăm să consultați întrebările frecvente înainte de a ne trimite un mesaj.

Pagina web www.balloons.ro calculeaza automat taxele de livrare care vor fi afisate la finalizarea comenzii.

Pentru moment sunt acceptate : plata ramburs (plata se va face la primirea coletului), online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard ) sau prin transfer bancar ( veti primi factura pe adresa de email introdusa).

In principiu, comezile sunt expediate in aceeasi zi daca comanda este efectuata pana la ora 15.oo sau a doua zi daca comanda este efectuata dupa aceasta ora.

Timpul de tranzit pentru expedierile efectuate cu Fan Courier sunt de 24-48 ore, iar pentru expedierile efectuate cu Posta Romana de 3-5 zile.

După ce vă conectați in contul dvs, starea istoricului de achiziție poate fi găsit sub comanda Istoric. În cazul comenzilor expediate prin intermediul Fan Courier, un număr de urmărire va fi dat după predarea coletului catre curier.

Magazinul online www.balloons.ro foloseste tehnologii moderne iar datele dvs.sunt protejate si nu fac obiectul instrainarii catre terti.

Plata online cu cardul reprezinta o modalitate extrem de usoara de a achita produsele dvs cu cardul prin intermediul unei pagini web securizate de plata . Cu alte cuvinte, accesati pagina de plati online introduceti datele cardului si activati plata. In maximum 1 minut plata se efectueaza.

Puteti plati online cu urmatoarele tipuri de carduri : Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro .
Sunt acceptate chiar şi cardurile de tip electron (care nu prezintă codul de securitate CVV2/CVC2).
Totodată sunt acceptate şi cardurile de salarii şi cele "Valid only in Romania''
Puteti plati si cu Carduri de credit de cumparaturi in Rate Fara Dobanda la cardurile de credit emise
de bancile : B.C.R. ( max. 4 rate), ALPHA BANK (max. 5 rate) si BRD Finance (max. 6 rate)

De ce sa platiti online cu cardul ?

Pentru ca este gratis si nu exista nici un comision pentru plata online efectuata cu cardul . Pentru ca este foarte usor de efectuat . In maximul 1 minut ati platit .
Pentru ca este sigura . Pentru ca este comoda pentru dvs : nu e nevoie sa ne platiti cash , nu e nevoie sa mergeti la banca , nu e nevoie sa accesati un sistem de online banking .
Pentru ca se poate plati oricand . Serviciul de procesare a plăţilor electronice poate fi accesat 24/h/24h, 7 zile/7 zile.

Cum se efectueaza plata online cu cardul :

Foarte simplu : dupa finalizarea comenzii, completati campurile cu datele cardului dvs si autorizati plata si asta e tot .... Pentru nelamuriri ne puteti suna in orice moment .

Securitatea si tehnologia platilor online cu cardul :

Platile online cu cardul NU sunt efectuate sau procesate de catre societatea noastra Masterex Style SRL

Platile online cu cardul se proceseaza de catre SC Europayment Services SRL/B.C.R. societate autorizata legal in Romania pentru a procesa astfel de tranzactii online. Societate noastre are contract de furnizare de servicii de procesare plati cu SC Europayment Services srl. Informatii despre procesatorul online gasiti accesand site-ul companiei : www.euplatesc.ro

Sub nici o forma nici una din datele sau informatiile cu privire la cardul dvs si la sumele de plata Nu ajung in posesia societatii noastre si nici nu sunt stocate pe serverele noastre sau ale procesatorului de plati online societatea Europayment Services Srl Bucuresti si BCR .

EuroPayment Services (www.Euplatesc.ro) are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

Dupa efectuarea comenzii veti primi un mail cu o copie a ceea ce ati comandat iar noi vom purcede la pregatirea si expedierea comenzii dvs.

Toate comenzile sunt insotite de factura si certificat de garantie (pentru produsele electrice).

Luăm aceste chestiuni foarte serios și vom privi cazurile individual si temeinic. Orice probă care se încadrează în categoriile de mai jos, nu ar trebui să fie aruncată înainte de a ne trimite pe email o fotografie ca dovadă (fotografia produsului afectat), numarul comenzii si al documentului de transport la adresa shop@balloons.ro (dacă este cazul).

Ne pare rău să vă informăm că nu se vor acorda rambursări pentru comenzi care se încadrează în categoriile de mai jos.

1. În cazul în care produsule pe care le-ați primit sunt nesatisfăcătoare în nici un fel, vom cere ca dovadă o fotografie a probei și numarul comenzii. De asemena vi se poate cere să ne trimiteti înapoi produsele care vor fi analizate si revizuite. In funcție de disponibilitate va vom retrimite produsele. In caz contrar vi se va returna suma conform Termenilor si conditiilor acceptate la efectuarea comenzii.

Costurile poștale vor fi creditate înapoi în contul dvs. după ce primim produsele returnate.

2. În cazul în care primiți un produs defect, vom avea nevoie de dovezi. O fotografie clară a eșantionului pentru examinare atentă și revizuire.Vom lua o decizie cu privire la retrimiterea produsului catre dvs.f ara nici un cost, în funcție de disponibilitate. Produsul defect ne va fi rambursat pe cheltuiala noastră.

3. În cazul în care ați primit produs/produse greșit, vom cere ca dovadă o fotografie a eșantionului trimis în mod greșit, numarul comenzii si al documentului de transport. După analiza si revizuire, vom re-trimite produsul corect la dvs.fără nici un cost, sub rezerva disponibilitătii.

4. În cazul în care ați primit comanda cu un produs lipsă, vă vom cere să ne trimiteti un e-mail cu dovada clară, o fotografie, numarul comenzii si al documentului de transport la adresa shop@balloons.ro. După care, vă rugăm să ne dati un apel la numarul de telefon 0722.851.898 și Serviciul pentru clienți va discuta cu dvs.pentru a afla mai multe informații.Vom lua o decizie cu privire la trimiterea produsului catre dvs.fara nici un cost, în funcție de disponibilitate, pe cheltuiala noastră.

 

.

Trimite-ne un e-mail