Masterex Style SRL este societate consacrata pe piata constanteana! Suntem cei care am creat si am crezut ca decoratiunile cu baloane dau o nota aparte fiecarui eveniment festiv. Cu o vechime de peste 20 ani in domeniu decoratiunilor (al importului si distributiei de baloane) avand o echipa de profesionisti, putem afirma ca suntem in masura sa satisfacem si cele mai exigente gusturi! Peste 1000 de evenimente au beneficiat de serviciile noastre! Multi dintre clientii nostri, ne-au devenit prieteni si asta spune tot! Va invitam si pe dumneavoastra sa apelati la serviciile noastre si suntem convinsi ca nu veti regreta!


PAUN OCTAVIAN
GENERAL MANAGER

Profitul in afaceri provine de la clientii care revin: clienti care se mandresc cu produsele si serviciile lor, dar care ne recomanda si prietenilor. 

PAUN ALEXANDRU MARIUS
print office

Imaginea ta conteaza! Imprima-ti imaginea pe baloanele noastre si las-o sa zboare in vazul tuturor! 

PAUN ELENA GABRIELA
Suport VANZARI

Te inspiram cu baloanele noastre! Cu ajutorul lor poti crea cele mai spectaculoase decoratiuni! Nimic nu este mai frumos decat sa vezi zambete si fericire! 

VLAD ELENA CRISTINA
SUPORT CLIENTI

Suntem mai aproape decat oricand de clientii nostri. Atat de aproape incat le spunem ce le trebuie inainte de a-si da seama singuri.