Decoratiuni evenimente

 

Ce va oferim ? Experienta de peste 17 ani (mai precis din 1998) in domeniul decoratiunilor pentru evenimente festive, timp in care am dat culoare evenimentelor, am incantat privirile participantilor, indiferent de clasa sociala!

Majoritatea clientilor care au beneficiat de serviciile noastre au revenit pentru a 2-a oara, a 3-a oara,...multi dintre acestia ne-au devenit prieteni sau colaboratori si asta spune aproape totul! Ne-au acordat increderea si nu am dezamagit!

Ne-ati cunoscut aproape 8 ani sub numele de Belballon, o marca nascuta la Constanta pe care intre timp am abandonat-o! Si pentru ca am extins gama serviciilor, ne prezentam in fata dumneavoastra cu un nume nou, reprezentativ :

Am ramas la fel de exigenti in executarea decoratiunilor, la fel de abordabili si alaturi de cei ce ne solicita serviciile. Si chiar daca unii incerca disperati sa ne copieze (colatul si coloritul masinilor, etc.....pana la a se prezenta in fata clientilor sub numele nostru), putini sunt cei care se lasa indusi in eroare de amatorismul acestora!

Ne-am consacrat prin calitate si profesionalism! 

Experienta acumulata in cei 17 ani sustinuti de peste o mie de evenimente majore ce au beneficiat de serviciile noastre, vorbesc de la sine! Evenimentele la care am participat intens: deschideri de magazine si supermarketuri, showroom-uri, lansari de produse si servicii, manifestari sportive, campanii electorale, actiuni umanitare, nunti, botezuri, aniversari private sau de firma, etc.

O parte dintre produsele si serviciile oferite le regasiti mai sus, cu promisiunea ca vom imbogatii gama acestora in curand !

!