Artificii

SC MASTEREX STYLE SRL, firmă autorizată conform Legii 126/1995 să execute focuri de artificii profesionale, vă oferă calitate, profesionalism şi efecte pirotehnice ce garantează succesul evenimentului organizat de dumneavoastră. Rezervarile se fac din timp : 5-10 zile inainte de data evenimentului. Jocurile de artificii cls II. trebuiesc autorizate de Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, iar de acest lucru se ocupa societatea noastra. Pentru jocuri de artificii cls. III - IV este necesar avizul Primariei si al unitatii de pompieri, fapt pentru care va rugam sa ne contactati cu cca 30 zile inaintea evenimentului.

!

Joc de artificii

joc artificii

Joc de artificii clasa 2 (cca 350 - 370 lovituri la o inaltime de 40 - 50 m). Durata jocului : cca 3 minute. 

Joc de artificii

Joc de artificii clasa 2 (cca 500 - 550 lovituri la o inaltime de 40 - 50 m). Durata jocului : cca 5 minute.

Joc de artificii - oferta speciala

Joc de artificii clasa 3 - 4 (inaltimea loviturilor 50 - 100 m) cu tragere din 2 pozitii simultan! Numar de lovituri : peste 1000. Durata jocului : cca 8 1/2 minute. Este necesar avizul Primariei, al unitatii de pompieri si I.J.Politie Constanta. Contactati-ne cu cca 30 zile inaintea evenimentului!

Joc de artificii

Joc de artificii clasa 3 - 4 (la o inaltime de 80 - 150 m) bombite de apa, efecte speciale, etc. Durata jocului : min. 5 minute. Este necesar avizul Primariei, al unitatii de pompieri si I.J.Politie Constanta. Contactati-ne cu cca 30 zile inaintea evenimentului! Pentru pret : sunati !

Artificii scena ( 4 buc. ) fara fum

Set de 4 artificii de scena cu durata de 20 sec. si inaltimea jetului de 2 m, pretabile la majoritatea evenimentelor. Exemplu (nunta) : la dansul mirilor ce deschide seara nuntii, la tort, etc.

Artificii scena ( 8 buc. ) fara fum

Set de 8 artificii de scena cu durata de 20 sec. si inaltimea jetului de 2 m, pretabile la majoritatea evenimentelor. Exemplu (nunta) : la dansul mirilor ce deschide seara nuntii, la tort, etc.

Scris pirotehic

Scris pirotehnic : forme, cifre, litere.....Pentru pret : sunati !

Legea 126/ 1995 (extras)

CAP. 4

    Infracţiuni şi contravenţii

    ART. 31

    Producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice alta operaţiune cu materii explozive, efectuate fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

    Cand fapta prevăzută în alineatul precedent se referă la o cantitate mai mare de 1 kg echivalent trotil sau cînd cantitatea de exploziv este însoţită de materiale de iniţiere, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

    Confecţionarea, deţinerea, comercializarea, importul, folosirea sau orice alta operaţiune cu obiecte artizanale şi de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum şi a artificiilor din categoria «obiecte zburătoare luminoase» şi a pocnitorilor din clasa I, efectuate fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.(Alin. 2^1)

    Tentativa se pedepseşte.

-------------